Σοφρίτο

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 05 Μάιος 2010 10:10

Εκτέλεση

Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες από το ρόστο του μοσχαριού και τις πλαταίνουμε. Τις σκουπίζουμε καλά με χαρτί στράτσο και τις αλευρώνουμε. Τις τηγανίζουμε. Σε φοντίνα ανακατεύουμε περσέμολο (μαϊντανό), σκόρδο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι. Ρίχνουμε στο τηγάνι που τηγανίσαμε το κρέας ξίδι, κρασί άσπρο και νερό. Σε ρηχή κόνκολα μία στρώση κρέας, λίγο μαϊντανό και σκόρδο, το περιεχόμενο του τηγανιού και, αν χρειαστεί, λίγο ακόμα νερό να βράσει να κονσουμάρει να μείνει ένα σούγο πηχτό.