Μουστοκούλουρα

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 05 Μάιος 2010 10:28
Υλικά:
  • 1 φλυτζάνι μούστος,
  • 1 φλυτζάνι σταχτόνερο, η γνωστή αλυσίβα (5 κουταλιών καθαρής, κοσκινισμένης στάχτης καυσόξυλων, με 3 ποτήρια νερό),
  • 1 φλυτζάνι λάδι,
  • αλεύρι,
  • λίγο γαρίφαλο,
  • λίγη κανέλα,
  • 1 κουταλάκι σόδα,
  • 1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ,
  • ένα σπυρί αλάτι (για να αποφύγουμε το κακό μάτι).

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μούστο, το σταχτόνερο, το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι το μίγμα να γίνει μαλακό, ομοιόμορφο και λαμπερό.