Κεμπάπ Αϊβαλιώτικο

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 05 Μάιος 2010 10:33

Συστατικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι (νουά),
  • 2 κρεμμύδια,
  • 5 σκελίδες σκόρδο,
  • 1 ποτήρι νερού μαυροδάφνη ή Αγιοργίτικο,
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού πετιμέζι,
  • 15 βερύκοκα αποξηραμένα,
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού κονιάκ

Εκτέλεση:

Μαρινάρετε το μοσχάρι για 1 ώρα με το κρασί. Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτετε το κρέας.

Μαρινάρετε τα βερύκοκα με το κονιάκ για 30 λεπτά και τα προσθέτετε 10 λεπτά πριν το τελείωμα.