Επίσκεψη

Επισκεφτείτε μας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη βιολογική καλλιέργεια και την παραγωγή ξιδιού και πετιμεζιού αλλά και τη Νεμέα και τα κρασιά της.

Επισκεφθείτε μας

Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να μοιραζόμαστε τη γνώση μας. Για αυτό ανοίγουμε τις εγκαταστάσεις μας στους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο. Μόλις 1.5 ώρα από την Αθήνα, βρίσκεται ο διάσημος αμπελώνας της Νεμέας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας τον γνωρίσουμε με το ίδιο πνεύμα και φιλοσοφία που παράγουμε τα προϊόντα μας, με οδηγό την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, την αειφόρα και την προσωπική μας φροντίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές και περισσότερες πληροφορίες.

Venikos

Wisdom of Nature, vineyard in Nemea, organic production

Σε συνεργασία με την εταιρία διοργάνωσης οινογαστρονομικών δραστηριοτήτων VENIKOS - wine, gastronomy, well being, παρέχουμε οινοτουριστικές εμπειρίες στη Νεμέα αλλά και σε άλλες σημαντικές οινικές περιοχές της Ελλάδας όπως η Αττική, η Μαντινεία και η Νάουσα.

Επιλεγμένες οινικές εκδρομές  σε ανερχόμενα οινοποιεία σε συνδυασμό με διάσημους αρχαιολογικούς χώρους, στοχευμένες οινικές δοκιμές και παρουσιάσεις του σύγχρονου Ελληνικού κρασιού και της τοπικής γαστρονομίας όπως και οργανωμένα ταξίδια με θέμα την κουλτούρα του κρασιού στη Πελοπόννησο και τη Βόρεια Ελλάδα, είναι μερικά μόνο από το οινογαστρονομικά προγράμματα που προσφέρουμε.

Με την καθοδήγηση έμπειρων οινολόγων και επαγγελματιών του κρασιού με βαθιά γνώση της Ελληνικής οινικής κουλτούρας και πάντα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επισκεπτών μας, οι οινικές εκδρομές που προσφέρουμε αποτελούν μια μοναδική εμπειρία στο επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είπαν για εμάς

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας
© 2023 Σοφία της Φύσης - βιολογικά προϊόντα από σταφύλι. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.